Belföld

Tarlós újságírónak állt

Vendégjárás Budapesten címmel jelent meg Tarlós István interjúkötete, amelyben a Fidesz fővárosi frakcióvezetője 27 interjúban beszélget közéleti szereplőkkel, üzletemberekkel és politikusokkal.

Tarlós István nem a harc, hanem az együttműködés embere, nem a perpatvar, hanem a rend, az egyszerűség, a világos beszéd és az összetartás képviselője – mondta a Oprbán Viktor a könyv bemutatóján.

A Fidesz elnöke azt kívánta a fővárosnak, hogy jöjjön el a pillanat, amikor a „perpatvar és perpatvar emberei” helyett megnyithatnak egy új korszakot, amely közös gondolkodásra, „vendégjárásra”, az értékek közös tiszteletére és együttműködésre épül majd. Szerinte ennek megtestesítőjeként keresve sem találhatnának kiválóbb jelöltet, „kiválóbb leendő főpolgármestert” és kiválóbb várospolitikust, mint Tarlós István.

A kötetben Tarlós többek között Kovács Zoltánnal, Pápa fideszes polgármesterével, Molnár Gyulával, Újbuda szocialista polgármesterével, Bőhm András SZDSZ-es várospolitikussal, Havas Henrik riporterrel, Albert Flórián aranylabdás focistával, Gerendai Károllyal, a Sziget főszervezőjével, Demján Sándor és Széles Gábor üzletemberekkel, Csányi Sándorral, az OTP vezérigazgatójával, valamint Köves Slomóval, az Egységes Magyarországi Izraelita Hitközség vezető rabbijával beszélget.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik