Belföld

Megtalálták a kirabolt család autóját

Megtalálták az ellopott autóját annak a vásárosnaményi családnak, amelyre három símaszkos alak tört rá, s a családfőt és a feleségét megkötözték, majd pénzzel és a kocsival távoztak a helyszínről - közölte a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője kedden.

A személygépkocsira egy vásárosnaményi mellékúton találtak rá még hétfőn – mondta Fülöp Gergely. A főhadnagy kitért a hétfőn hajnalban történt rablás néhány részletére is, így megemlítette, hogy nagyobb összegű pénzt vittek el a családtól.

Tájékoztatása szerint a család tagjai aludtak, amikor a rablók betörtek otthonukba, s pénzt követeltek, miközben a családfőt bántalmazták is.

A házban a szülőkkel együtt volt egy pár hónapos kisbaba és nagyobb testvére, őket azonban nem bántották a tettesek. A rablók távozása után a nyolcéves kislány szabadította ki megkötözött édesanyját, aki pedig a férjét oldozta el. A szóvivő hozzátette, hogy a csoportos rablás elkövetőinek kézre kerítésére továbbra is nagy erőkkel folyik a nyomozás.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik