Belföld

Kósa: Arnóth emelt fővel távozott

Debrecen polgármestere szerint Arnóth Sándor fideszes országgyűlési képviselő "emelt fővel távozott", miután az egész parlamenttől elnézést kért és azonnal lemondott mandátumáról.

Kósa Lajos szerint “becsülendő, hogy Arnóth Sándor a történtek után az egész parlamenttől elnézést kért és azonnal lemondott”. Több tucat politikus mondott már vállalhatatlan mondatokat, mint például azt, hogy “hazudtunk éjjel-nappal”, de senkiben nem volt ennyi tartás, ezért Arnóth Sándor emelt fővel távozott – hangsúlyozta Debrecen polgármestere.

Rácz Róbert, a hajdú-bihari közgyűlés fideszes elnöke szerint azzal, hogy Arnóth Sándor a nyilvánvalóan indulatból és meggondolatlanságból elhangzó mondat után megkövette az Országgyűlést, majd lemondott mandátumáról, “olyat cselekedett, ami eddig még nem fordult elő a képviselők körében, pedig számos alkalommal szükség lett volna a bocsánatkérésre és a felelősségvállalásra”.

Több MSZP-szervezet és vezető a polgármesteri posztról való lemondásra és a közéletből való visszavonulásra szólította fel Arnóth Sándort, Püspökladány polgármesterét.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik