Belföld

Felrobbantották Szilvásy nyaralóját?

Munkagépek dolgoznak Szilvásy György nyaralójának udvarán, az utcát lezárták. A helyiek hajnalban óriási robbanást hallottak.

Lesencefalu főutcáját lezárták, mindkét végén rendőrök teljesítenek szolgálatot, miután megrongálták Szilvásy György titkosszolgálatokat felügyelő tárca nélküli miniszter üdülőjét. A forgalmat más útvonalakra terelik – jelentette a helyszínről az MTI.

A nyaraló mögötti kertekből azt lehetett látni, hogy a hátsó kapuján két kavicsszállító teherkocsi ment be, az üdülő udvarán munkagép dolgozik, de több személygépkocsi is ott parkol. A nyaralóhoz közeli temetőben egy neve elhallgatását kérő helybeli lakos azt mondta, hogy szerdán hajnali 2 óra tájban hatalmas robbanásra riadtak fel. Információi szerint Szilvásy György nyaralójának udvarán robbant fel valamilyen szerkezet.

„Jelenlegi adatok szerint a bűncselekményt szeptember 3-án a hajnali órákban követték el, ismeretlen gyúlékony anyag felhasználásával” – olvasható a rendőrség közleményében. Nemzeti Nyomozó Iroda szóvivője egyelőre további részleteket nem közölt, és nem erősítette meg a hírTv-nek azt az értesülését sem, miszerint Szilvásy György – titkosszolgálatokat felügyelő tárca nélküli miniszter – lesencei nyaralóját érte támadás az éjszaka.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik