Belföld

Gyurcsánnyal szórakozik a Fidelitas

"Gyurcsány a hibás" néven csoportot alakít a Fidelitas, ehhez bárki csatlakozhat.

Egyértelműen kimondhatjuk, hogy a kudarcokért Gyurcsány Ferenc a hibás – jelentette ki Radnóti Ákos, a győri Fidelitas elnöke azon a tájékoztatón, melyet a leállított kormányzati negyed projekt Váci úti helyszíne előtt tartottak. Hozzátette: sokakban benne van ez a gondolat, csak nem vállalják fel.

A sajtótájékoztató előtt egy rendőr a Fidesz sajtósától megkérdezte, ki a rendezvény szervezője, az esemény várhatóan mettől meddig tart, és a személyi igazolványát is elkérte. Szijjártó Péter, a Fidesz szóvivője a tájékoztató megkezdése előtt újságíróknak azt mondta, közterületen vannak, ahol lehet sajtótájékoztatót tartani.

A “Gyurcsány a hibás” néven alakuló csoport matricákat fog osztani az országban, aktivistái azt kérik az emberektől, ragasszák fel oda, ahol úgy gondolják, a miniszterelnök “hathatós tevékenységének” eredménye a kudarc. Arra kérik a matricaragasztókat, fényképezzék is le, hová ragasztottak és küldjék el a gyurcsanyahibas.blog.hu weboldalra.

Kérdő Zsuzsa Fidelitas-tag kiemelte: napról napra világosabbá válik, hogy a kisebbségi kormány a kudarcok kormánya, hiszen – tette hozzá – a kabinet akármibe kezd bele, azt félbehagyja, vagy nem úgy valósul meg, nem olyan határidőre, mint mondták.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik