Belföld

Németországba költözött a Kurucinfo

Az amerikai bezárás után az internetes adatok alapján a Kuruc.info egy németországi szerveren fut - írta az Amerikai Magyar Népszava Szabadság című, New Yorkban megjelenő magyar nyelvű lap.

Pénteken, magyarországi idő szerint délután 3 órakor lekapcsolták a Kuruc.info főszerverét, egy feljelentés nyomán – erről a radikális honlap szerkesztősége tájékoztatta a sajtót közleményében.

Az újság szerint azt egyelőre nem tudni, ki volt a feljelentő és milyen döntés értelmében távolították el a honlapot. A lap ugyanakkor azt írta: ugyancsak megszakadt a Fidesz által indított magyarországi polgári körök amerikai szervezeteit összefogó nemenyi.net és a Kuruc.info-val “édestestvéri viszonyt ápoló” New York Polgári Kör honlapjának forgalma.

“Ezek valami fatális véletlen folytán ugyanahhoz a szolgáltatóhoz tartoztak, ugyanott jegyezték be a domain nevüket és ugyanazon a szerveren futottak” – közölte az újság.
Az Amerikai Magyar Népszava Szabadság tájékoztatása szerint nyilvánosan beszerezhető adatok szerint a Kuruc.info jelenleg egy németországi címen bejegyzett szerveren működik (Servage GmbH, Flensburg), arról adja hibaüzenetét.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik