Belföld

Hagyó kiáll Antal Attila mellett

Továbbra is az eddigi tagokat, köztük Antal Attila ex-BKV-vezérigazgatót jelölte a fővárosi önkormányzat nevében Hagyó Miklós (MSZP) főpolgármester-helyettes a Budapesti Közlekedési Szövetség Kht. felügyelőbizottságába.

Az önkormányzat csütörtök-pénteki közgyűlésének napirendjére pótkézbesítéssel vetetné fel a főpolgármester-helyettes ezt a javaslatát. A döntés azért sürgető, mivel a kht. főváros által delegált három tagjának a megbízatása szombaton lejár. Abban az esetben, ha a közgyűlés nem venné napirendjére a javaslatot, illetve ha nem hozna döntést, akkor csak a nyári szünet után, augusztus végén határozhatnának ez ügyben – tudta meg az MTI fővárosi képviselőktől.

A főpolgármester-helyettes jelöltjei között van ismét saját kabinetjének és Ikvai-Szabó Imre (SZDSZ) főpolgármester-helyettes kabinetjének egy-egy munkatársa, politikai tanácsadója. A jelöltek megbízatása 2011. június végéig szól. A kht. felügyelőbizottságába ugyancsak három tagot jelöl az állam, egyet pedig a Pest Megyei Önkormányzat.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik