Belföld

Évadzárót tart a Fidesz

Közéleti-politikai évadzárót tart a Fidesz június 12-én. A rendezvényen Orbán Viktor pártelnök értékeli az elmúlt időszak politikai eseményeit.

A sajtó számára nyilvános rendezvényre a Fidesz választókerületi elnökeit, országgyűlési és EP-képviselőit, polgármestereit, megyei közgyűlési elnökeit hívják meg – közölte Szijjártó Péter szóvivő. Az évadzárón Orbán Viktor mellett Navracsics Tibor frakcióvezető is felszólal. Szijjártó emlékeztetett arra, hogy tavaly szeptemberben a Fidesz tartott egy hasonló rendezvényt parlamenti időszak kezdetén, most pedig ezzel az eseménnyel zárja le a politikai évadot.

Tavaly, az őszödi beszéd egyéves évfordulója kapcsán rendezett helyzetértékelőt a Hajógyári-sziget egyik rendezvénycsarnokában tartották meg. Most viszont még csak az biztos, hogy Budapesten lesz az évadzáró, Szijjártó Péter a helyszínt még nem tudta megmondani.

Orbán Viktor hétfőn az Oroszország és az EU biztonságpolitikai kérdései című konferencia után beszélt arról, hogy a Fidesz június 12-én, félévzáró rendezvényén jelenti majd be, hogy milyen konkrét tervei vannak a gázárak csökkentésére. Az évadzárón már várhatóan a Fidesz megújult szlogenjei szerepelnek majd: a párt honlapján néhány napja jelent meg “A jövő egyezséggel kezdődik”, “Új egyezség 2008” mottó, amely a népszavazás előtt meghirdetett “A jövő igennel kezdődik” szlogent váltotta fel.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik