Belföld

Folytatódnak az égiháborúk

Heves helyi zivatarok, néhol jégeső, az égszakadás körzetében viharossá fokozódó szél és 16-25 fokos csúcshőmérséklet várható szerdán.

Szerdán délelőtt erősen felhős marad az ég, csak délen szakadozik fel kissé a felhőzet. Északkeleten további eső, zápor, egy-egy zivatar várható, a légmozgás általában gyenge, vagy mérsékelt marad. A hőmérséklet délnyugaton lesz a legalacsonyabb, 9 Celsius-fok, míg északkeleten 12-14 fok várható.

Van egy fotója, videója a keddi viharról, jégesőről vagy a viharkárokról? Töltse fel az FN Tudósítóba!

Délután északon és nyugaton is folytatódik az erősen felhős, csapadékos idő, ezeken a területeken többfelé várható zápor, zivatar, északkeleten akár heves zivatar, felhőszakadás, jégeső kíséretében. Délen, délkeleten pár órás napsütés is lehetséges, és csak néhol várható kisebb zápor, egy-egy zivatar. Az általában mérsékelt, változó irányú légmozgás csak zivatarok környezetében erősödhet meg. Továbbra is nyugaton lesz a hűvösebb, a csúcshőmérséklet 16 és 25 fok között várható.

Csütörtök reggel is 10 Celsius-fok körüli hőmérsékletre és csapadékra kell számítani, délutánra 18-23 fokig melegszik a levegő.

Hosszabb távú előrejelzésért kattintson a FigyelőNet Időjárás rovatára.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik