Belföld

Orbán: a dolgok nem mehetnek így tovább

Orbán Viktor szerint Magyarországon a változás a küszöbön áll, amire a Fidesznek fel kell készülnie. Az MSZP szerint viszont a Fidesz csak azért szorgalmazza az előrehozott választást, mert milliárdos adóssága van, ezért minél hamarabb szeretne a húsosfazék közelébe kerülni.

Orbán Viktor pártja választási felkészülése kapcsán fogalmazott úgy, “ha valaki szétnéz az országban, akkor láthatja, hogy a dolgok nem mehetnek így tovább Magyarországon. A változás a küszöbön van, fel kell rá készülnünk”. Felelős politikai erő vagyunk. Egy, a választópolgárok bizalmát élvező felelős erőnek az a kötelessége, hogy készen álljon a változásra – fűzte hozzá.

A Polgárok Házában hétfő délután kezdődött meg az a tanácskozás, amelyen áttekintik a kisebbségi kormányzásból fakadó feladatokat és a következő országgyűlési választásokra való felkészüléssel kapcsolatos teendőket. A tanácskozáson – amelyen Orbán Viktor helyzetértékelő beszédet tart – a Fidesz-KDNP frakciószövetség tagjai, a Fidesz választókerületi elnökei, a Fidesz elnökség tagjai, valamint a párt polgármesterei vesznek részt.

Az MSZP részéről Nyakó István értékelt, és mint mondta, adósságcsapdában van a Fidesz, közel kétmilliárd forint a tartozása, ezért minél hamarabb szeretne a húsosfazék közelébe kerülni.”Ezért érez puskaporszagot a vezénylő tábornok, és ezért gondolkoznak most közösen azon, hogy hova helyezzék ki majd a plakátokat, és hány szórólapot szórjanak ki” – fogalmazott.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik