Belföld

Szerdán nem lesz eső

Szerdán sok napsütésben lesz részünk, eső sehol nem várható, a hőmérséklet 20 fok közelében lesz.

Az éjszakai órákban megszűnnek a záporok, szerda reggelre a felhőzet is jelentős mértékben csökken, csapadék nem várható. Nyugaton változóan felhős lesz az égbolt, máshol már csak kevés felhő várható, hajnalban délnyugaton helyenként pára- és ködfoltok alakulhatnak ki – írja az Időkép.hu. A hőmérséklet 5 és 9 Celsius-fok között valószínű. A mérsékelt északi, északkeleti szelet a Tiszántúlon időnként élénk széllökések kísérhetik.

Napközben többnyire száraz, napos kellemes időben lesz részünk, délután csak nyugaton, északnyugaton jelenhet meg kevés felhő, de csapadék ott sem várható. Az északi légmozgás keleten és délen megélénkül, az ország más részein mérsékelt marad. A sok napsütés hatására a csúcshőmérséklet eléri a 19 és 22 fokot.

Csütörtök reggelre északkelet felől többfelé megnövekszik a felhőzet, így a tiszántúli és az északi tájak felett változóan felhős égbolt várható, ugyanakkor nyugati, délnyugati részeken kevés felhő lesz. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 4 és 8 fok között alakul.

A folytatásban záporokra, 16-24 fokra számíthatunk – a részletekért kattintson a FigyelőNet Időjárás oldalára.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik