Belföld

Eddig 26 sérült az utakon

Május elsején két ember halt meg, 26 pedig megsérült a közutakon - mondta Dobson Tibor, hozzátéve, hogy a péntek azzal indult, hogy kora reggel két kamion szenvedett balesetet az M3-as autópályán jelentős forgalmi fennakadásokat okozva.

Az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság szóvivőjének tájékoztatása szerint az egyik baleset a helyőkürti lehajtónál történt, itt egy benzint szállító tartálykocsi és egy személyautó ütközött össze reggel 6 óra előtt, a gépkocsivezetője megsérült a műszaki mentés jelenleg tart – mondta a szóvivő.

A másik baleset Hatvan térségében történt, szintén kora reggel, Miskolc irányában. Egy DVD-ket szállító kamion felborult, az üzemanyag az útra folyt, személyi sérülésről nincs információ, a rendőrség irányítja a forgalmat, torlódásra kell számítani.

Késő éjjel szintén az M3-as autópályán, Ludas-Nagyfügednél, az autópálya fölötti hídon egy személyautó halálra gázolt egy gyalogost, a tűzoltók keresték az árokban az elütött férfit, aki több méterre repült az ütközés következtében – tette hozzá.

Dobson Tibor tájékoztatása szerint május elsején két akasztott holtestet vágtak le a tűzoltók, az egyiket Szolnokon egy üzemanyagtelep melletti fáról, illetve Budakalász mellett szintén egy fáról, míg Kiskunfélegyházán egy kanálisból emeltek ki egy holttestet.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik