Belföld

Forgalommal szemben hajtott egy öngyilkosjelölt

Részegen, az M3-as autópályán a forgalommal szemben hajtva akart öngyilkos lenni egy 45 éves férfi szerda este. Miután sikerült megállítani, elvették a jogosítványát, és eljárás indul ellene.

A szerda esti balesetveszélyes közlekedésre telefonon hívta fel egy autós a rendőrség ügyeletesének figyelmét, hozzátéve, hogy a szabálytalankodó sofőr kocsijával később megfordult az úton, s láthatóan bizonytalan mozgással előzte a többi járművet.

Fülöp Gergely, a szabolcsi főkapitányság sajtószóvivője elmondta: a helyszínre küldött járőrök a sztráda 225-ös kilométer-szelvényénél már a megfelelő oldalon látták meg a jelzett autót, a leállósávban lassan haladva.

Az elválasztó kerítésen át, gyalogosan közelítették meg a járművet, amelynek vezetője megpróbált elhajtani, de sikerült kiemelni az ülésből az erősen ittasnak tűnő, lábára állni képtelen férfit, akit vérvételre állítottak elő.

A férfi úgy nyilatkozott, hogy öngyilkossági szándékkal hajtott az autópálya forgalmával szemben, a nyíregyházi kórház idegosztályán viszont az orvosok nem tartották szükségesnek ilyen irányú kezelését.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik