Belföld

Vizitdíj-automatát temetett a Fidelitas

Egy vizitdíj-automata makettjét temette el Ágh Péter és Koszorús László, fideszes országgyűlési képviselő, a Fidelitas ügyvezető alelnöke, illetve választmányi elnöke Budapest XVI. kerületének egyik építési területén.

“Sokan ismerték, még többen nem szerették, de rossz emlékét megőrizzük” – fogalmazott Koszorús László. Jó mélyre temetik, hogy soha többé ne kerülhessen elő Magyarországon – közölte a politikus.

Mint mondta, sokszor hallotta a kormánytól, hogy 300 forintos szimbolikus hozzájárulásról van szó, de ebből arra következtet, hogy a kormányzat nem ismeri az emberek helyzetét. A megbetegedők mintegy 20 százaléka azért nem fordult orvoshoz, mert gondot okozott volna neki a vizitdíj kifizetése – jelentette ki.

Föld alár került a vizitdíj-automatát ábrázoló fénykép (fotó: MTI)

Föld alár került a vizitdíj-automatát ábrázoló fénykép (fotó: MTI)

Ágh Péter “kicsinyes, pitiáner bosszúállásnak” nevezte azt, hogy az általa sértődöttnek minősített kormány nem akarja visszapótolni a vizitdíj, a kórházi napidíj és a tandíj eltörlése miatt kieső forrásokat, pedig látszik, hogy mindenre van pénz, amire a kormányzat akarja, elsősorban kommunikációra és luxusra.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik