Belföld

A MÁV is készül a húsvétra

A húsvéti ünnepek miatt várható növekvő utasforgalom zavartalan kiszolgálásának érdekében módosított menetrend szerint közlekednek a személyszállító vonatok március 23-25. között.

Március 20-án csütörtökön, március 21-én pénteken, március 22-én szombaton érvényes menetrend szerint közlekednek a vonatok. Március 23-án (húsvét vasárnapon) az ünnepnapi menetrend, március 24-én (húsvét hétfőn) a vasárnapi menetrend, március 25-én (kedden) a hétfői menetrend lesz érvényben. Március 26-tól már a megszokott menetrend szerint közlekednek a vonatok.

Ünnepi menetrend szerint közlekednek a vonatok húsvétkor a Győr-Sopron, valamint a Sopron-Szombathely és a Szombathely-Körmend-Szentgotthárd vonalakon.

Húsvét ünnepe ideje alatt a várható növekvő utasforgalmi igények kiszolgálása érdekében, a MÁV-START Zrt. a legnagyobb utasforgalmat lebonyolító vonalakon megerősített, a szokásosnál több kocsival közlekedteti a szerelvényeket.

A személyszállító vasúttársaság az eddigi tapasztalatok alapján a menet- és helyjegyek elővételi megváltását javasolja az utasoknak.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik