Belföld

Még nincs döntés az SZDSZ-ben

Még nincs semmi információ az SZDSZ rendkívüli ülésével kapcsolatban. Annyi biztos: Mali Zoltánnak, drávapiski polgármesterének nem sok babér fog teremni.

Az SZDSZ tanácskozásáról még semmi információ nem szivárgott ki, az elnökségi ülésen eddig még szünetet sem tartottak, és egyik résztvevő sem hagyta el a termet. Egyedül Gulyás József, az Országos Tanács elnöke reagált Mali Zoltán (drávapiski SZDSZ-es polgármestere) felevetésére. Gulyás szerint az OT-elnök felelősségét firtató felvetés válaszra sem méltó, egyedül az lehet érdekes, hogy vajon “milyen érdekek vezérlik Mali Zoltán tevékenységét”.

Mali Zoltán egy ideig a baranyai csodatevőként szerepelt az SZDSZ-ben, ugyanis rengeteg új tagot szervezett be a liberális pártba. Később ki kellett lépnie a szervezetből, mert kiderült, hogy korábban lopás miatt eljárás folyt ellene. Az SZDSZ elnökválasztása során szerepe hirtelen felértékelődött, mert az általa beszervezettek felborították a Kóka János, illetve Fodor Gábor támogatói közötti erőegyensúlyt. A szókimondó politikusnak így hirtelen királycsináló szerepe lett a pártban.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik