Belföld

Kommandósok állítottak le egy lövöldöző férfit

Kommandósok fogták el egy tanyából lövéseket leadó férfit és az épületbe bezárkózó élettársát Balotaszálláson. A férfinál egy gáztöltényt találtak, a nő részegen ücsörgött a földön.

A külterületi tanyából még csütörtökön leadott lövéseket egy szomszéd jelentette be, aki azonban nem tudta megmondani, hogy az ő tanyájára vagy csak cél nélkül adtak le lövéseket – mondta el a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője. A helyszínre kivonuló rendőrjárőrnek nem volt hajlandó megadni magát a férfi, ezért kommandósokat hívtak a helyszínre.

A férfi végül előjött a tanyájából, és a kommandósok megbilincselték. Ruhájából egy 9 milliméteres gáztöltény került elő. Élettársa azonban nem jött ki a házból, ezért a kommandósok behatoltak a lakásba, ahol a nőt ittas állapotban a földön ülve megtalálták.

A férfit és élettársát a rendőrség előállította. A férfit veszélyes fenyegetés szabálysértés megalapozott gyanúja miatt őrizetbe vették, jogszerű intézkedéssel szembeni engedetlenség szabálysértés megalapozott gyanúja miatt mindkettejüket feljelentették.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik