Belföld

Pornófelvételt tettek közzé szentesi diáktársukról

Tiltott pornográf felvétellel való visszaélés és személyi szabadság megsértésének megalapozott gyanúja miatt indított nyomozást a Szentesi Rendőrkapitányság helybeli diákok ellen.

Kedden az egyik helyi szakközépiskola igazgatója tett bejelentést a rendőrkapitányságon, mivel felkerült az internetre egy szexuális tartalmú felvétel az iskola az egyik tanulójáról. A rendőrség adatai szerint a diák otthonában önmagáról készített videofelvételt telefonjával. Másnap a készüléket egy iskolatársa kölcsönkérte, azonban böngészés közben megtalálta a videót, amit az iskola több tanulójának is tovább küldött. A felvétel később az egyik videomegosztó internetes oldalra is felkerült, ahonnan egyébként azóta már törölték.

Az iskola igazgatójának jelzése alapján a szentesi nyomozók egy másik bűncselekmény elkövetésére utaló felvételt is találtak. A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint azon a felvételen az látható, amikor körülbelül egy hónappal ezelőtt ugyanebben a szakközépiskolában öt diák megragadja egyik társát, majd berakják a tanterem csaknem két méter magasan lévő beépített szekrényébe, aminek ajtaját rá is zárják társukra. A gyermekcsínyen túl személyes ellenszenv motiválta a feltételezett elkövetőket.

A sértettek, valamint a bűncselekmények elkövetésével megalapozottan gyanúsítható diákok kihallgatása, valamint az ügy részleteinek tisztázása a rendőrkapitányságon jelenleg is tart.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik