Belföld

Fidesz: Gyurcsány nem méltó miniszterelnöknek

Navracsics Tibor szerint a kormányfő az MSZP szombati választmányi ülésén maga ismerte el, hogy aki hazudik, az nem szolgálhatja a nemesnek mondott célokat.

“A Magyar Köztársaság jobb miniszterelnököt érdemel Gyurcsány Ferencnél” – fogalmazott a Fidesz frakcióvezetője. Navracsics Tibor szerint a szociális népszavazás újabb és újabb megvilágosodásokat hoz Gyurcsány számára, hiszen napok óta más kijelentésekkel sem találkoznak, mint olyanokkal, amelyek szöges ellentétben állnak a miniszterelnök korábbi felfogásával.

Dicséretes, hogy hat év szocialista, szabaddemokrata kormányzás, illetve három és fél év miniszterelnökség után Gyurcsány Ferenc felfedezte, hogy a sikeres kormányzáshoz a munkán keresztül vezet az út – vélekedett Navracsics Tibor. A kormányfő újabb megvilágosodásának nevezte a Fidesz frakcióvezetője azt, hogy szombaton az MSZP választmányi ülésén a munkahelyteremtést nevezte Gyurcsány Ferenc a kormányzati politika egyik fő célkitűzésének.

Bízunk abban – közölte a párt frakcióvezetője -, hogy a kormányfő kezdi felismerni a Fidesz alapprogramjának igazságait, miszerint az adó- és járulékcsökkentés, a munkahelyteremtés, a családok támogatása vezet el a tartós gazdasági növekedéshez.

A tartós gazdasági növekedés az a járható út, ami kivezet abból a kátyúból, amibe hat év szocialista, szabaddemokrata kormányzással kerül az ország – hangsúlyozta Navracsics Tibor.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik