Belföld

Drogdílert fogtak a rendőrök Budapesten

Mintegy 150 gramm kokaint és egyéb kábítószereket, valamint 16 millió forint értékű csempészett cigarettát foglaltak le a rendőrök egy kőbányai férfitól és két ismerősétől - számolt be a rendőrség a vámosokkal tartott közös akcióról.

Drog eladása közben ütöttek rajta egy férfin, akit egy ideje már figyeltek a rendőrök, mivel több hónapon át terjesztett különféle kábítószereket Kőbányán. A dílernél két adag kokaint, 150 extasy tablettát találtak, de a házkutatás során 200 gramm marihuána és 100 gramm kokain is előkerült.

A kábítószer-terjesztő egy tízemeletes bérház pincéjében is raktározta áruját, ahol további 10 gramm kokaint és csempészett cigarettát találtak. A kábítószer-terjesztő és ismerősei lakásaiban, két helyszínen összesen 3100 karton, mintegy 16 millió forint értékű ukrán zárjegyes cigarettát foglaltak le, amelyet vasúton, szénszállítmányban csempésztek az országba.

A díler két ismerőse, egy férfi és egy nő ellen a cigarettacsempészet miatt indult eljárás, ők szabadlábon védekezhetnek, míg a kábítószer-terjesztőt őrizetbe vették, és a bíróság előzetes letartóztatásba helyezte.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik