Belföld

Együtt üzletel Tasnádi és a Fradi volt gyúrója

Tasnádi beszállt a Fradi volt gyúrójának cégébe, mely egészségügyi szolgáltatások mellett immár ingatlanforgalmazással is foglalkozik – tudta meg a Népszabadság.

Tulajdonrészt szerzett október közepén a bűnszervezetben elkövetett bűncselekményekkel vádolt vállalkozó, Tasnádi Péter a Bodnár J.M. Kft.-ben, melynek nevét ezzel egy időben Bodnár Klinika Kft.-re változtatták – értesült a lap. A cég másik tulajdonosa Bodnár József, aki korábban a Ferencváros gyúrójaként vált ismertté.


A társaság a cégbírósági bejegyzések szerint eddig elsősorban egészségügyi szolgáltatást végzett. Mindezek mellett ingatlan-bérbeadással és -üzemeltetéssel is foglalkozhatott. A tevékenységi kör Tasnádi Péter feltűnésével jelentősen szélesedett, és már az ingatlanforgalmazás a fő tevékenysége – írta a lap.

A több mint 40 évet a Ferencvárosnál töltő Bodnár József nem ismeretlen az éjszakai életben – emlékeztetett a lap. Egy közelmúltban adott interjújában azt mondta: esténként egy kiló arannyal a nyakában, öltönyben, selyemingben járt, amelyekhez azért pisztolytáska is tartozott. Így jegyezték meg, pedig – mint hozzátette – már megváltozott, évek óta gerincgyógyászattal foglalkozik, igen széles és illusztris a vendégköre.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik