Belföld

Nem találják az emődi kislányt

Több mint százan, rendőrök, határőrök, polgárőrök és a miskolci speciális mentőcsoport munkatársai is keresték azt a kétéves kislányt, aki a Borsod megyei Emődről tűnt el kedden dél körül.

A kutatást éjszaka sem függesztették fel, de eddig nem vezetett eredményre. A keresést nehezítette, hogy egész éjszaka zuhogott az eső, és igen hűvös volt – mondta a Borsod megyei rendőr-főkapitányság ügyeletese.

A kétéves Panda becenevű kislány a nyitott kertkapun sétált ki kedden dél körül az emődi ház udvaráról. Már átfésülték a közeli patakmedret is, de nem akadtak nyomára – ismertette korábban Egyedné Novodonszki Éva, a megyei rendőr-főkapitányság szóvivője.

A gyermeket a rendőrség, a határőrség és a polgárőrség munkatársai keresik, valamint a miskolci Spider speciális mentőcsapat.

Lehóczki László, a miskolci Spider speciális mentőcsoport vezetője közölte: a rendkívül csapadékos és hűvös idő nehezíti a keresést, amely egyébként sem egyszerű a bozótos, gazos területen. Úgy fogalmazott: ha a Maci nevű keverék kutya a kislánnyal van, nagyobb az esélye annak, hogy életben találják.

A szóvivő beszámolt arról, hogy a kislány egy Maci névre hallgató keverék kutyával tűnt el, nem sokkal déli 12 óra után, a rendőrség a kora délutáni órákban kezdte el keresni. A hetven centi magas, vállig érő, barna hajú kislány zöld kapucnis felsőt és rózsaszín nadrágot viselt.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik