Belföld

Fidesz: Gyurcsány „ideggyenge”

A miniszterelnök minden nyilvános szereplése, minden interjúja azt bizonyítja, hogy „ideggyenge", ezért alkalmatlan miniszterelnöknek – közölte Deutsch-Für Tamás szerdai sajtótájékoztatóján.

„Őszöd után, (…) Gyurcsány Ferenc hazugságainak a lelepleződése után azt hihettük, hogy minden kiderült Gyurcsány Ferencről, mára azonban világossá vált, hogy új dolgok derültek ki róla, és ezeket nevén kell nevezni” – szögezte le a Fidesz elnöki kabinetfőnöke. Hangsúlyozta: nem pusztán jellemi, hanem idegi problémával állunk szemben, a hivatalban lévő miniszterelnök nem tud parancsolni érzelmeinek, gondolatainak, cselekedeteinek.


A politikus felelevenítette a miniszterelnök néhány korábbi kijelentését, például azt, amikor leterroristázta az arab focistákat, amikor kóbor kutyák telepre hurcolásáról vizionált, illetve a Batiz András nászajándékának szánt videoklipet.

Az ellenzéki politikus szerint az elmúlt hetekben azonban a helyzet súlyosbodott, mint mondta: egyre furcsábban viselkedik, zavarosan, olykor összefüggéstelenül beszél, össze-vissza gesztikulál, hirtelen és indokolatlan hangulatváltások jellemzik a megnyilvánulásait.

„Gyurcsány Ferenc fokozódó ideggyengesége kézzelfogható, konkrét, súlyos veszélyt jelent Magyarországra. Ideggyengesége következtében politikája is ideggyenge, és ez a politika az, ami egyre inkább legyengíti Magyarországot” – tette hozzá.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik