Belföld

Még mindig keresik az eltűnt kisfiút

Több mint százan keresik a tavaknál és a csatornáknál azt a hároméves kisfiút, aki szerda reggel tűnt el Sándorfalva és Szeged között – jelentette a helyszínről az MTI tudósítója.

A hároméves szőke, kékszemű kisfiú reggel nyolc órakor tűnt el egy szolgálati lakásból a Fehértói csatornánál. Eltűnésekor világos pizsamát, pólót és csizmát viselt – tájékoztatta korábban M. Toronykőy Márta, a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense a távirati irodát.

A rendőrség ügyeletére fél tízkor érkezett a bejelentés arról, hogy eltűnt hazulról a kisgyerek. A kisfiú nagymamája elmondta, hogy a gyermek édesanyja reggel tusolt, s amikorra végzett a tisztálkodással, fiának nyoma veszett.



Még mindig keresik az eltűnt kisfiút 1

Búvárok kutatják a csatornát (fotó: MTI)


A tavak, csatornák közötti lápos területet a rendőrség, a határőrség, a katasztrófavédelem egységei, összesen több mint százhúszan kutatják. A Fehértói-csatornát búvárok vizsgálják át, a levegőben egy rendőrségi helikopter segíti a keresést.

Az MTI helyszínen tartózkodó tudósítója azt tapasztalta, hogy a főút mentén kialakított irányító pontra folyamatosan érkeznek az önkéntesek: polgárőrök, vadászok, halőrök, hogy részt vegyenek a kutatásban.


A szárazföldön csatárláncban fésülik át a területet a kisfiú nyomait keresve. Az idő elteltével fokozatosan tágítják a vizsgált terület nagyságát, hiszen a kisgyerek is egyre messzebbre juthatott el. A rendőrök kikérdezik a környéken dolgozó embereket is nem látták-e a fiút.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik