Belföld

Idén először írt blogjába Gyurcsány

Élete legbonyolultabb évének értékelte a tavalyi esztendőt Gyurcsány Ferenc miniszterelnök, aki téli szabadságáról visszatérve hétfőn folytatta internetes naplójának írását.

„Volt benne minden. Remény és csalódás, öröm és megdöbbenés, ígéret és kudarc egyaránt. Persze mindez elsősorban a hivatásomra vonatkozik. Talán magam sem bírtam volna a végleteknek ezt a játékát, ha nem mennének szívmelengetően jól a család dolgai, mindaz, ami otthon történik” – fogalmazott a miniszterelnök.

Elmondása szerint, nem emlékszik arra, hogy valaha is tett volna újévi fogadalmat, de a csaknem kétheti pihenő lehetőséget adott arra, hogy végiggondolja, mit és hogyan is kellene tenni a következő évben.

„Elsősorban az mutatja majd meg, hogy levontam-e a tanulságokat és ténylegesen tanulok-e belőlük, hogy később mit teszek, hogyan cselekszem. Érzékelhető-e bármifajta változás, vagy sem a magatartásomban” – írta Gyurcsány, aki a csaknem kétheti pihenés után – a blogja szerint – nagy elszántsággal újra beleveti magát a munkába.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik