Belföld

Dávid Ibolya: az MDF igazmondással kampányol

Azért él nehéz időket ma Magyarország, mert a politika ilyen helyzetbe hozta. Az MDF egyedül maradt azzal, hogy a kampányban is igazat mond. Erről Dávid Ibolya, a Magyar Demokrata Fórum elnöke beszélt szerdán Salgótarjánban.

A pártelnök úgy véli, az MDF egyedül maradt azzal, hogy a realitással és nem a hazugsággal kampányol. Dávid Ibolya szerint egy politikai pártnak csak az adhat tekintélyt hosszú távon, ha a választások után is azt tudja mondani, amit előtte mondott, és az MDF ilyen párt.

A demokrata fórum új jobboldalt épít, olyan jobboldalt, amely kész a párbeszédre, felelősséget vállal, igazat mond, szavahihető és távol tartja magát a szélsőségektől, mondta Dávid Ibolya. Az MDF három polgármesterjelöltet állít Nógrád megyében. Salgótarjánban Eötvös Mihályt indítják, Pásztón a jelenlegi polgármester, Sisák Imre száll harcba tisztségért, míg Balassagyarmaton Medvácz Lajos a jelöltjük. Az MDF színeiben Nógrád megyében összesen 116 jelölt méreti meg magát, a tízezer lakos alatt és tízezer lakos feletti településeken is állítottak listát.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik