Belföld

1 650 FIÓKBAN TÖBB MINT EGYMILLIÓ ÜGYFÉL VEHETETT RÉSZT AZ AKCIÓBAN

Nagyszabású nyereményjátékkal zárta a tavalyi évet az Országos Takarékszövetkezeti Szövetség, az akciókkal egybekötött játék hétfői díjátadóján egy személygépkocsi és öt robogó talált gazdára.

Nagyszabású nyereményjátékkal zárta a tavalyi évet az Országos Takarékszövetkezeti Szövetség, az akciókkal egybekötött játék hétfői díjátadóján egy személygépkocsi és öt robogó talált gazdára. A szeptembertől decemberig tartó kampányban mindenki részt vehetett, aki számlát nyitott vagy betétet kötött le az ország 1 650 takarékszövetkezeti fiókjának valamelyikében.

Tavaly szeptemberben kezdődött és decemberben zárult le az Országos Takarékszövetkezeti Szövetség nyereményjátéka, amelyen az Integráció több mint egymillió ügyfele, valamint leendő partnerei vehettek részt számlanyitással vagy betét lekötésével. M. Tóth László, az Országos Takarékszövetkezeti Szövetség ügyvezető igazgatója szerint kifejezetten sikeres volt A Nálunk pénzével most a szerencséjét is lekötheti elnevezésű nyereményjáték: „Azért indítottuk ezt a játékot, hogy a banki kapcsolat mellett a játék élménye is összekössön minket ügyfeleinkkel. Mivel a kezdeményezésünk ilyen jó fogadtatásra talált, 2006. őszén mindenképpen újabb akciókkal és nyereményjátékkal kedveskedünk partnereinknek.”
A főnyeremény öt darab robogó és egy Renault Thália Perfect volt, a személygépkocsit Lengyel László János külsővati lakos vihette haza. A kétgyermekes apa elmondta: „Nem vagyok egy szerencsés típus, eddig még soha nem nyertem semmit. Az akcióban édesanyám unszolására vettem részt, de nagyon örülök a nyereménynek, így végre lecserélhetem a 18 éves autómat.” Az öt darab robogót a Hotel Aquincumban Káldi Györgynek (Isaszeg), Gaál Andrásnak (Tata), Rádi Györgynének (Kiskunfélegyháza), Kubatov Istvánnak (Vaskút) és Buga Sándornak (Baj) adta át az Országos Takarékszövetkezeti Szövetség és a Takarékbank vezetősége.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik