Belföld

Elutasították a K&H Equities panaszát

A Legfőbb Ügyészség a K&H-üggyel kapcsolatban elutasította a K&H Equities Rejtő E. Tiborra vonatkozó panaszát – közölte ügyvédjén keresztül a bank volt vezérigazgatója.

A brókercég szeptember elején javasolt további nyomozati cselekményeket, többek között a volt bankvezér ügyében, mert álláspontja szerint “nyilvánvaló eltérés mutatkozott a cég által feltártak és a hatóságok megállapításai között az egyes személyek visszaélésekkel kapcsolatos felelősségéről”.

A Legfőbb Ügyészség a K&H Equities Rt. által bejelentett, Rejtő E. Tiborral kapcsolatos panaszt elutasította, mellyel szemben további jogorvoslatnak nincs helye – olvasható a volt bankvezér ügyvédjén keresztül az MTI-hez eljuttatott közleményben. E szerint az ügyészség megállapította, hogy a korábbi gyanúsítással ellentétben Rejtő E. Tibornak a K&H Equities Rt.-nél elkövetett sikkasztásból anyagi előnye nem származott.

A K&H Equities szeptemberben az MTI-hez eljuttatott közleménye szerint a beadványok számos olyan további nyomozati cselekményt javasolnak, amelyeket nem folytattak le az eredeti nyomozati eljárás során, és amelyek más, súlyosabb következtetéshez vezetnének bizonyos személyek visszaélésben játszott szerepéről.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik