Belföld

Kulcsárnak kameraláza van

A Kulcsár Attila kihallgatásáról készült videofelvétel számos, eddig nehezen érthető részletére ad magyarázatot Zámbó Gyula ügyvéd a Figyelőnek adott interjújában. Kulcsár jogi képviselője sejteti azt is, hogy valaki kihallgathatta a kihallgatást.

Kulcsár Attilának kameraláza van, ezért nem engedélyezte, hogy a 2004. június 9-i kihallgatás után videó rögzítse vallomását – mondta a Figyelő csütörtöki számában megjelenő interjújában Zámbó Gyula. Kulcsár ügyvédje szerint a kihallgatás jó hangulatú és oldott volt, de nem baráti, mert a felek magázódtak és nem viccelődtek. A jogi képviselő szerint mindez azért történt így, mert az ügyészek ezt a kihallgatási taktikát választották.

Arra a kérdésre, hogy Kulcsár miért olvasta fel válaszait, Zámbó közölte: az ügyészek a kihallgatások végén elmondták, hogy a következő alkalommal mely témák kerülnek szóba, így védence felkészülhetett a válaszadásra.

Az ügyvéd úgy vélte, hogy a kihallgatás körülményeit a bíróság nem fogja komoly eljárási hibának tekinteni. A Figyelő csütörtöki számában megjelenő interjúban Zámbó Gyula arra is céloz, hogy az álmennyezett fölé bújva valaki kihallgathatta a kihallgatást. Talányos célzásáról az ügyvéd védence beleegyezésének hiányában további részleteket nem közölt.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik