Belföld

Torgyán szexológusként dedikál – “Tesco Gazdaságos” változata szintén ott lesz Terézapu újra támad!

Torgyán József szexológus szakértőként dedikál. A Terézapu beájulna, illetve a Terézapu filmre lép című köteteket az egykori miniszter egy időben két helyen népszerűsíti, mivel a budaörsi hipermarketben jelen lesz egy másik, ", „Tesco Gazdaságos” Torgyán is.

Az eseményre 2005. február 4-én, pénteken 15 órától a budaörsi Tesco áruház könyvosztályának két különböző pontján kerül sor. Torgyán doktor a kötetek írójával, Zoltán Diánával jelenik meg – így egy időben, két helyen, összesen négyen lesznek. Zoltán Diána ugyanis valójában a Belinszki-Dián szerzőpárost rejti, s a valódi mellett a helyszínen egy „Tesco Gazdaságos” Torgyán is megjelenik, a kiváló parodista, Éles István személyében.

A rendezvény előzményéhez tartozik, hogy Zoltán Diána, azaz Dián Tamás és Belinszki Zoltán 2002-ben a szinglikönyvek paródiájaként megírta a Terézapu beájulna, avagy állítsátok meg a szőke nőket! című könyvet, amely bestsellerként eddig öt kiadásban, mintegy 30 ezer példányban fogyott el. A kötet szexológus szakértője dr. Torgyán József volt.

Nemrégiben megjelent a történet folytatása, Terézapu filmre lép, avagy a pasasok is lehetnek szőkék! címmel, amely mára szintén előkelő helyezést ért el a könyveladási listákon. Az új kiadás alkalmából döntöttek úgy a szerzők: egyetlen, kivételes alkalommal lehetővé teszik, hogy olvasóik a kötet szexológus szakértőjével, dr. Torgyán Józseffel is aláírathassák a megvásárolt példányokat.

– Meggyőződésünk, hogy ritka csemegéhez jutnak, akik most veszik meg Terézapu könyveiket – jelentette ki a paródia egyik szerzője, Dián Tamás. – Torgyán József ugyanis ezúttal nem ügyvédként és nem politikusként, hanem szexológusi minőségében dedikál.

Belinszki Zoltán, a Terézapu filmre lép… másik szerzője ehhez csak annyit tett hozzá: a közelgő Valentin-nap alkalmából nehéz pikánsabb ajándékot elképzelni, mint egy férfiakat cikiző könyvet, amely kifigurázza a szingli életmódot.

A nem mindennapi akcióról szólva Torgyán József elmondta: azért vállalta a szexológusi szakértő tisztét, mert……..

Az esemény azért is rendhagyó lesz, mert nem messze az eredeti Torgyán Józseftől, vele egy időben egy „Tesco Gazdaságos” Torgyán is dedikálni fog. Őt Éles István alakítja, akinek nemrég jelent meg Bestofpesta című CD lemeze, melyen többek között a humorista Torgyán Józsefet is parodizálja. Éles István szerint szerint nagy élmény lesz, amikor a könyvosztály közepén állva az emberek jobbról is, balról is Torgyán dr hangját hallják majd.

– Erre mi azt mondjuk, ne higgyenek a szemüknek és ne higgyenek a fülüknek, viszont jöjjenek valamelyikünkhöz közelebb és győződjenek meg róla, mi nem viccelünk – jelentette ki Éles. – Mi komolyan gondoljuk a humort, hogy mindenki jól szórakozzon!

A Terézapu filmre lép, avagy a pasasok is lehetnek szőkék! című könyvnek nem ez a mostani az első jelentősebb promóciója: a szerzők tavaly év végén egy kereskedelmi rádióval közösen már megrendezték a Szőke Büszkeség Napját.

Az akcióban résztvevők elérhetősége:

06-309-476-000 (Dián Tamás)

06-209-362-876 (Belinszki Zoltán)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik