Belföld

Ünnepi lakomák a Sofitelben

Idén is gasztronómiai meglepetések sorozata várja a kicsiket és nagyokat a Sofitel Szálloda Atrium Terrace Éttermében, ahol a finomságokat Cseh János mesterszakács és csapata varázsolja az asztalokra.

A világot járt főszakács az egészséges étkezés konyhaművészetének specialistája, bátran alkalmaz új, kreatív ötleteket és megoldásokat. Így nem véletlen, hogy 1991-ben a Michelin Katalógusban az év legkreatívabb szakácsának választották meg. Ezüstvasárnapon, december 12–én, frissen sült gesztenyével kezdődik a lakoma, majd jöhetnek a különlegességek, mint például a gesztenye cappuccino (krémleves), a vajas borjúszelet, gesztenyés narancsos raguval vagy az elmaradhatatlan, gesztenyével töltött pulyka egészben sütve. Aki régóta vágyik egy kis frissen készített, tűzről levett, forró dunai halászlére, netán harcsapaprikásra és fokhagymás csukára annak érdemes időben asztalt foglalnia december 19-ére, a Mohácsi Halnapra, hiszen minden évben teltházas a többszáz fős rendezvény. Nagy Tibor és a Mohácsi Halászcsárda híres csapata idén is remek fogásokkal készül a jeles napra. Aki pedig már a szilvesztert tervezgeti, annak érdemes megfontolni a Sofitel szilveszteri ajánlatát. A szálloda mozgalmas műsorainak és a jó hangulatnak köszönhetően évről évre megtelik az atrium ünneplőkkel. Francia szállodához illően hatfogásos igazi, francia gálavacsora várja az ünnepelni vágyókat, korlátlan pezsgő, bor-, sör- és üdítő fogyasztással. A program “A musicaltől az operáig” nevet viseli, ennek keretében világhírű musicalek ismert dalai, népszerű operák, olasz és nápolyi dallamok szólalnak majd meg ismert magyar musical- és operaénekesek, valamint táncosok előadásában.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik