Belföld

Munkáltatói gondoskodás!

Gondoskodjon költséghatékonyan, többletkiadás nélkül munkatársai nyugdíjas éveinek anyagi biztonságáról a Generali Csoporthoz tartozó Évgyűrűk Önkéntes Nyugdíjpénztár juttatásaival!

A Generali Csoporthoz – mely Magyarország második legnagyobb biztosító társasága – tartozó Évgyűrűk Önkéntes Nyugdíjpénztár célja, hogy az ország egyik legnagyobb nyugdíjpénztáraként, piacvezető szolgáltatókkal biztosítsa tagjai részére nyugdíjas éveik anyagi biztonságát. Az önkéntes nyugdíjpénztári rendszer előnyei:

Munkáltató részéről adó- és járulékmentes juttatás

A munkáltató által a munkavállaló egyéni nyugdíjszámlájára befizetett tagdíj munkavállalónként havonta 53.000 Ft-ig adó- és járulékmentes.

Munkavállaló és magánszemély befizetésére 30% adókedvezmény

A munkavállalói tagdíjbefizetés egyedülálló, 30%-os adókedvezménnyel jár, legfeljebb évi 100.000 Ft (a 2020. előtt nyugdíjba vonulók esetében 130.000 Ft) levonható a személyi jövedelemadóból.

Mobilitás

A tagdíj összege változtatható. A rendszeres tagdíjfizetésen túl lehetőség van többletfizetésre akár eseti, akár többszöri alkalommal.

Nyomon követhető

Nyomon követhető, ugyanis a pénztári tag befizetéseit a pénztár a tag saját nevén vezetett számlán tartja nyilván, és a hozamokat is szintén erre a számlára írja jóvá. Ehhez a hozamokkal növelt összeghez juthat hozzá nyugdíjas korában a pénztártag. Egyéni számlája egyenlegéről a pénztár rendszeres tájékoztatja ügyfeleit.

Hozamot termel

Az önkéntes nyugdíjpénztári tag egyéni számláján lévő összeget a pénztár befektetője vagyonkezelője – a törvény által szabályozott módon – befekteti és hozamot termel a pénztártagok számára.

Biztonságos befektetés

A pénztártörvény szigorú befektetési szabályokat ír elő. Az ellenőrzést a tagok közvetlenül gyakorolják, mivel szavazati joggal rendelkeznek és betekinthetnek az iratokba, könyvekbe.

Örökölhető

A pénztártag a belépési nyilatkozaton kedvezményezettet vagy kedvezményezetteket jelölhet meg, akik halála esetén az egyéni számla tulajdonosai lesznek, adó- és illetékmentesen öröklik a felhalmozott megtakarítást. Amennyiben a tag nem jelöl kedvezményezettet, a törvényes örökös lesz a megtakarítás tulajdonosa.

Nem elidegeníthető

Harmadik személlyel szemben fennálló követeléskor nem idegeníthető el, vagyis az egyéni számla tartalma a hitelezők számára hozzáférhetetlen.

Az Évgyűrűk Önkéntes Nyugdíjpénztárt az a törekvés vezérli, hogy a felelősségteljes és körültekintő, rövid-, illetve hosszú távra kiható, juttatásokkal kapcsolatos gazdasági és humán területet érintő döntés meghozatalában segítséget nyújtson.

Évgyűrűk Önkéntes Nyugdíjpénztár (Generali Csoport)

http://www.evgyuruk.hu/onyp/4_munkaltat.php

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik