Belföld

A Choice Hotels International az Epicor®-t választotta szerződéses szállítójának

Az Epicor a Choice Hotels létesítményeinek igényeihez szabott, megfizethető szoftvermegoldást kínál a szállodalánc egységei számára világszerte.

Irvine, Kalifornia, 2004. november 9. – Az Epicor Software Corporation (NASDAQ: EPIC), a középvállalati integrált szoftvermegoldások vezető szolgáltatója és a Choice Hotels International, Inc. (NYSE:CHH) szállítói megállapodást kötött, amely szerint az Epicor vendéglátó- és szórakoztatóipari (Epicor for Hospitality and Entertainment) ajánlatának részeként kínálja majd Scala Hospitality megoldását a Choice Hotels International közel 5 ezer potenciális létesítményüzemeltető partnerének.

Az Epicor Scala Hospitality megoldása egy teljes, a Microsoft Windows Small Business Server 2003 platformjára fejlesztett, vendéglátó szervezetek számára készült vállalati alkalmazáskészlet. A megoldást a Choice lánchoz tartozó következő létesítményeknek kínálják majd világszerte: Comfort Inn, Comfort Suites, Quality, Sleep Inn, Clarion, MainStay Suites, Econo Lodge és Rodeway Inn.

A kifejezetten a Choice Hotels partnerei által üzemeltetett létesítményekhez hasonló szállodák számára készült megoldást arra optimalizálták, hogy segítségével a létesítmény vezetői naponta friss vezetői információkhoz juthassanak, ami garantáltan alacsonyabb működési költségeket eredményez. Mivel az Epicor a Choice Hotels beszerzési rendszerének egyik szerződéses szállítója, a Choice hotelek üzemeltetői a megoldást a ChoiceBuys.com webhelyen keresztül is megvásárolhatják.

„Számos különféle ajánlat áttekintése után végül a linuxos megoldásokkal szemben a Windowson futó Scala Hospitalityt választottuk. A Microsoft Windows Small Business Server 2003 teljesítményének és egyszerűségének kihasználásával az Epicor Scala Hospitality rendszere tovább csökkenti majd működési költségeinket” – mondta Daniel Rothfeld, a Choice Hotels International partnerszolgálati vezető alelnöke.

Az Epicor Scala Hospitality megoldását a világ több mint hatvan országában használják szállodai létesítményekben. A Choice Hotels céggel fenntartott folyamatos kapcsolat, illetve az üzemeltetői közösség igényeinek kiszolgálása teszi lehetővé, hogy az Epicor megbízható megoldást kínáljon a beszerzési folyamatok létesítményszintű támogatásához és javításához.

# # #
Megjegyzés a szerkesztőknek

A Choice Hotels International szállodaláncról
A Choice Hotels International a világ egyik legnagyobb szállodaipari franchise-lánca, amelyhez a világ 45 országában több mint 5 már megnyílt vagy építés alatt álló szálloda tartozik. A Choice csoporthoz tartoznak a Comfort Inn, Comfort Suites, Quality, Sleep Inn, Clarion, MainStay Suites, Econo Lodge és Rodeway Inn márkanevek. Ha további információkra kíváncsi a Choice-ról, látogassa meg a vállalat webhelyét: www.choicehotels.com.

Az Epicor Software Corporation
Az Epicor 20 éve világszerte elismerten vezetőnek számít a közepes vállalkozásoknak kínált integrált vállalati erőforrás-tervezési (ERP), ügyfélkapcsolat-kezelési (CRM) és szállítóilánc-felügyeleti (SCM) szoftvermegoldások terén. A Scala megvásárlásával az Epicor 140 országban több mint 20 ezer ügyfelet kiszolgálva a közepes vállalkozási piac globális vezetőjévé vált. Az Epicor a web-szolgáltatásokhoz hasonló innovatív technológiák használatával fejleszt átfogó, iparág-specifikus megoldásokat a gyártási, a disztribúciós, a vállalati szolgáltatás-automatizálási és a vendéglátóipari szektor számára. Ezzel lehetővé teszi a vállalatok számára az üzleti folyamatok hatékonyságának fokozását a versenyelőny megszerzése és megtartása érdekében. A hosszú távú növekedést elősegítő méretezhetőségen és rugalmasságon túl az Epicor megoldásait szolgáltatások széles skálája egészíti ki. A kínált megoldások alacsonyan tartják a teljes élettartamra vetített összköltséget, amellyel segítik a gyors befektetés-megtérülést. Az Epicor globális központja a kaliforniai Irvine-ben található, kirendeltségei és társvállalatai a világ minden pontján működnek. Ha további információt szeretne olvasni, látogassa meg a vállalat weboldalát a www.epicor.com címen.

# # #

Az Epicor az Epicor Software Corporation bejegyzett védjegye, az Epicor Procurement és az Epicor for Non-profit pedig védjegye. Minden más megemlített védjegy a megfelelő tulajdonosok birtokában van. A dokumentumban leírt termékek és szolgáltatások az Epicor Software Corporation termékei.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik