Belföld

Új lapot indítanak a Magyar Hírlaposok

Várhatóan a hét közepén új napilapot indítanak a pénteken megszüntetett Magyar Hírlap munkatársai. Nyomdát már találtak, kiadót és nevet még keresnek az újságnak.

A pénteken megszűnt Magyar Hírlap szerkesztőségének tagjai új lap indításán dolgoznak. “Ha minden jól megy, talán már pár napon belül a nyilvánosság elé léphetünk egy nyomtatott napilappal” – olvasható a szerkesztőség által készített internetes oladalon.

A pénteken megszüntetett újság munkatársai már dolgoznak az új lapon. Szombathy Pál, a napilap volt főszerkesztője még péntek este jelentette be, hogy nyomdát már találtak, de kiadót még keresnek.


Elképzelhető az is, hogy a szerkesztőség tagjai által alapított betéti társaság adja majd ki az újságot. A Magyar Hírlap volt munkatársai az olvasóktól várnak ötleteket az új lap címére a a nevjavaslat@freemail.hu e-mail címen. Az érdeklődők találkozhatnak a szerkesztőség tagjaival a Centrál Kávéházban (1053. Budapest, Károlyi Mihály u. 9.) 2004. november 6-án este 8 órától és november 7-én este 6 órától.

A Magyar Hírlap kiadója, a Ringier nevében Papp Béla pénteken délután közölte, hogy nem jelentetik meg többet a Magyar Hírlapot. A korábbi tervek szerint viszont november 6-án, szombaton jelent volna meg az utolsó lapszám. A kiadó és a szerkesztőség között azonban megromlott a viszony, így szombaton már nem kerülhetett nyomdába a búcsúszám.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik