Belföld

Franchise-expót rendez Magyarország

Mintegy 52 kiállítóval az idén október 14. és 16. között rendezik meg az Első Magyarországi BuyBrand Show és Nemzetközi Franchise Expot a Budapesti Közgazdaságtudományi Egyetemen.

Az eseményről Mandel Katalin, a szervező társaság ügyvezető igazgatója elmondta: 8 egyesült államokbeli és mintegy 20 európai uniós cég képviselője érkezik a rendezvényre. Az egyesült államokbeli társaságok közül kettő már képviselteti magát a magyarországi piacon, a cégek többsége azonban most keres magyarországi partnereket első ízben.

A résztvevő társaságok a gyorséttermi és az ingatlanszolgáltatási szektorból érkeznek, több vállalkozó képviseli a gyorstisztító, a ruhakereskedelmi és a szépségipari szolgáltatókat is – mondta az ügyvezető igazgató. Mandel Katalin kiemelte: a vásáron mutatkozik be a magyarországi piacon először az a két társaság, amelyek a tervek szerint videó-kölcsönző automatákat, illetve automata benzinkutakat építene ki Magyarországon. Hozzátette: mindkét szolgáltatás lényege, hogy kezelőszemélyzet nélkül működik.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik