Belföld

Személyi változások az Umicore magyarországi leányvállalatánál

Nagy Csaba, az Umicore Kft. eddigi ügyvezető igazgató-helyettese a vállalat tanácsadójaként tevékenykedik tovább. A társaság kereskedelmi vezetőjévé Schmidt Klajkó Tündét nevezték ki.

Budapest, 2004. augusztus 9.: A francia Umicore vállalatcsoport a világ egyik vezető fémipari vállalata, amely fém építőipari alapanyagok széles választékát kínálja. Magyarországi leányvállalata, az Umicore Kft. többek között a Franciaországban gyártott, VM ZINC márkanevű horganytermékek magyarországi forgalmazásával foglalkozik.

Nagy Csaba János, aki a cég 1995-ben történt alapításától kezdve ügyvezető igazgató helyettesi pozícióban vezette a napi operatív tevékenységet, 2004. augusztus 1.-től külső tanácsadóként támogatja Jim de Santiago ügyvezető igazgató munkáját.

A társaság kereskedelmi vezetőjévé Schmidt Klajkó Tündét nevezték ki, aki ebben a minőségében a vállalat beszerzési és értékesítési tevékenységét valamint a partnerkapcsolatokat irányítja. Az új kereskedelmi vezető három éve dolgozik a cégnél, korábban a társaság értékesítési tevékenységéért volt felelős.

# # #

Megjegyzések a szerkesztők számára

Az Umicore vállalatcsoport
A francia Umicore csoport a világ egyik vezető fémipari vállalata, amely fém építőipari alapanyagok – elsősorban bádogtermékek – széles választékát kínálja. A vállalatcsoport Európa csaknem összes országán kívül a világ számos más táján is jelen van termékeivel. A vállalatcsoport 11.500 fő alkalmazottat foglalkoztat világszerte, forgalma 2003-ban elérte a 4,7 milliárd eurót.

A Umicore Magyar Marketing Szolgáltató Kft.
Az Umicore csoport 1999-ben alakította meg magyarországi leányvállalatát Umicore Kft. néven. A társaság különféle minőségi, VM Zinc márkanevű bádogtermékeket forgalmaz az építőipar számára homlokzatburkolat, tető és más épületszerkezeti elemek céljára. Az Umicore Budakeszin egy 1500 m2 alapterületű raktárat is működtet. Bár a vállalat létszáma mindössze 6 fő, tevékenységének hatékonyságára jellemző, hogy évi 900 millió forint forgalmat bonyolít le.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik