Belföld

A BRFK tanulmányozza az elmaradt Minelli-koncert szerződését

Megkezdte az angolból lefordított szerződés, levelezés tanulmányozását az elmaradt Minnelli-koncert miatt indult nyomozásban szerdán a BRFK - közölte a rendőrség internetes honlapján.

Liza Minnelli július 10-re meghirdetett koncertjére 10-35 ezer forintos áron értékesítették a jegyeket. A szerdai tájékoztatás szerint a nyomozás során tisztázni kell többek között a koncert lemondásának körülményeit, szükséges a szervezéssel kapcsolatos dokumentumok beszerzése, a szervezésben részt vevők meghallgatása.

A Liza Minelli menedzsmentje és a műsorszervező kft. közötti angol nyelvű szerződés és levelezés fordítása szerdán érkezett meg a BRFK-ra, “ahol jelen pillanatban ezen iratok áttanulmányozása, értékelése folyik. A továbbiakban szükséges a menedzsment és a kft. levelezésének tartalmi elemzése, ellenőrzése” – tudatta a rendőrség.

Korábban a rendőrség közölte: a koncert előtt napokkal az egyik kereskedelmi televízióban a szervezők elmondták, hogy Liza Minnelli nem jön Budapestre, de ezt követően még hét jegyet értékesítettek a művésznő fellépésére. A jegyvásárlókat nem tájékoztatták arról, hogy helyette Bonnie Tyler fog fellépni.

A csalódott jegytulajdonosok egy része megpróbálta visszaváltani jegyét, de erre nem volt lehetőség, így mintegy 70-en feljelentést tettek. A BRFK július 12-én elrendelte a nyomozást és napokon belül gyanúsítottként hallgatta ki a műsorszervező cég vezetőjét.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik