Belföld

Mindössze 1 SMS-re a Futball EB-től!

Szenvedélyes szurkoló? Nincs Portugáliában?
Sebaj, regisztrálja magát és SMS-ben megkapja a híreket!
Mindössze 1 SMS-re van a Futball EB-től! 2004. június 12-én a Futball EB kezdetével egyidőben elindult a Futball EB-SMS szolgáltatás, amely SMS-ben küldi a híreket, gólokat és eredményeket a regisztráltak számára.

Rendszeresen kaphatnak híreket a szurkolók mobiltelefonjaikra az EB minden fontos eseményéről. A szolgáltatás személyre szabott és rugalmas: mindenki maga állítja be, hogy miről kér hírszolgáltatást.

A szolgáltatás igénybevételéhez a http://www.verseny.hu honlapra kell ellátogatni regisztráció céljából. Ott magunk állíthatjuk be a kívánt információt és kiválaszthatjuk, hogy melyik szolgáltatási csomagot kérjük. A honlap minden olyan információt, tájékoztatót tartalmaz, amely az érintettek érdeklődésére tarthat számot.

Az érdeklődő a HÍR szó elküldésével feltöltheti FutballEB KREDIT-jét. Ezzel megrendeli a HÍRszolgáltatásunkat. Minden újabb feltöltés plussz hírekhez juttathatja.
A HÍRsms-ek mindig az aktuális időpontban jutnak el a regisztrálthoz.
(Pl: félidő eredmény = az első félidő lefújását követő másfél percben)

Az alábbi csomagok közül választhatnak a feltöltésekkel.

MINI Csomag: 240 Ft+áfa – 06/90/624-009
– 4 SMS hírt küldünk ki az alábbiak szerint: napi menetrend, a meccsek eredménye, aktualitások, hírek

MAXI Csomag: 400 Ft+áfa – 06/90/626-013
– 9 SMS hírt küldünk ki az alábbiak szerint: napi menetrend, félidő eredmények, a meccsek eredménye, statisztikák, gólok (elődöntőnél, és a döntőnél), aktualitások, kiállítások, 11-es rugások, stb.

A rendszert a Pallas Technologies fejlesztette és működteteti. A Pallas Technologies mobilkommunikációs igények kiszolgálására szakosodott, az ehhez szükséges szoftvert, hardvert és kommunikációs csatornát biztosítja. A cég tevékenységéről további adatok a www.pallastechnologies.com oldalon találhatóak.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik