Belföld

IT csúcstalálkozó Budapesten

A 3Com vállalat Budapestet választotta első szakmai csúcstalálkozójának helyszínéül, amelyre a világ minden tájáról, összesen 22 országából érkeznek a legnagyobb multinacionális vállalatok felső- és IT vezetői.

Helyszín választásukat a 3Com magas rangú döntéshozói  a magyar piac térségünkben egyedülálló növekedési lehetőségivel indokolták. Magyarország jelenleg a GDP 3,2 százalékát költi IT beruházásra, és ezzel az arányokat tekintve alig marad el a hagyományosan európai uniós országok 3,45 százalékos értékétől.

A június 21-23. között megrendezésre kerülő csúcstalálkozót az amerikai székhelyű, globális 3Com Corporation közel harminc éves fennállása óta először,de hagyományteremtő célzattal rendezi meg Enterprise Council elnevezéssel, melynek első helyszínéül választotta Budapestet.

A hét évvel ezelőtt alapított 3Com Magyarország vállalat meghatározó helyet foglal el a magyar piacon is: a lokális hálózati eszközök több, mint 33%-át értékesíti és egyértelműen piacvezető a hazai 10/100-as, úgynevezett Fast Ethernet eszközök területén.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik