Belföld

Ma este lesz a magyar-brazil

Ma este fél kilenckor lép pályára a brazil válogatott a magyar csapat ellen, a Puskás stadionban. A lelátókra szinte minden jegy elkelt, de már a brazilok keddi edzésére is mintegy 30 ezren voltak kíváncsiak - derül ki a Magyar Hírlap írásából.

Világklasszisok játszanak ma este a Puskás stadionban. Cafu, a kétszeres vb-aranyérmes csapatkapitány 123. alkalommal szerepel majd a brazil együttesben, Roberto Carlos századszor lép pályára, ott lesz a milánói csodagyerek, a civilben egy középiskola mintatanulójára emlékeztető Kaka, és hát az egyre inkább a csúcsra kerülő Ronaldinho. Az idén eddig csak két 0–0-s meccsük volt a braziloknak, az írek és a paraguayiak is viszonylag jól megúszták, ha sikerülne folytatni a sorozatot – mármint a magyaroknak –, már nagy teljesítmény volna. Különösen a hazai válogatott utóbbi időkben nyújtott produkcióját látva. Lothar Matthäus továbbra is optimista, s nem kér defenzív játékot csapatától, más kérdés, mi más módon lehet majd futballozni a brazilok ellen.

A brazil labdarúgó-válogatott hétfő délutáni edzését a Puskás stadionban mintegy 30 ezren látták. Ez nagyjából annyi néző, ahány két teljes hazai bajnoki fordulóra kíváncsi.


 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik