Belföld

Apróhirdetés feladása mobilon

A Westel Mobil Rt. és a Népszabadság szerződése szerint a Westel ügyfelei immár mobiltelefonjuk segítségével is adhatnak fel apróhirdetést - jelentette be a Westel és a Népszabadság kedden.

A mobiltelefonon keresztül történő hirdetésfeladás során elég elküldeni egy normál díjas SMS-ben a feladni kívánt szöveget egy megadott számra. A válaszként érkező üzenet összefoglalja a hirdetésfeladással kapcsolatos információkat, a hirdetésfeladás díját és a kiegyenlítésre használni kívánt fizetési módot (m-com egyenleg vagy havi számla). Amennyiben a feltételek az ügyfél számára megfelelőek, vásárlási kódjának elküldésével azonnal feladhatja a hirdetést és az 48 órán belül megjelenik a Népszabadság apróhirdetései között.

A hirdetés feldolgozását követően a megjelenés pontos idejéről és a hirdetést közlő rovat megnevezéséről az ügyfél SMS-ben kap visszaigazolást. A hirdetések ellenértékét a havidíjas westeles előfizetők meghatározott értékig utólag, számlájukkal fizethetik ki, a Dominó-kártyások, továbbá a nagyobb összegű vásárlásoknál a havidíjasok az elektronikus úton előre tölthető m-com egyenlegből vásárolhatnak.

A mobil vásárlás /m-commerce/ szolgáltatás keretén belül a Westel már több mint egy éve kínál a Budapest Filmmel karöltve mozijegyvásárlási lehetőséget ügyfeleinek WAP-on és SMS-ben.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik