Belföld

Csütörtöktől minden hazai hívás 30 forint a Pannon GSM-nél

A május elsejével bevezetésre kerülő mobil számhordozhatóságra való felkészülés részeként a Pannon GSM csütörtöktől új előfizetéses csomaggal jelenik meg, jelentette be a társaság sajtótájékoztatóján Ove Fredheim vezérigazgató.

Az új csomagban napszaktól és hívásiránytól függetlenül minden (hazai mobil és vezetékes hálózatba irányuló) hívás percenként bruttó 30 forintba kerül.

A számhordozhatóság bevezetésével az ügyfél többé nem tudja majd a 20-as, 30-as, vagy 70-es előfizetőszám alapján eldönteni, melyik hálózatba irányul a hívás, mondta Drozdy Győző vezérigazgató helyettes, az új csomag előnyeit ismertetve.

A nemrégiben a cég élére kinevezett Fredheim elmondta, a Pannon menedzsment és a tulajdonos norvég Telenor is meg akarja állítani a Pannon utóbbi időben bekövetkezett piaci rész vesztését. Fredheim ugyanakkor közölte, a cég működésének fókuszában továbbra is a profitabilitás és a bevételek növelése áll.

A sajtótájékoztatón a Fredheim bemutatta a cég új lakossági szolgáltatásokért felelő vezérigazgatóját, a dán Sonofon mobil társaságtól érkezett Steen Hogh-ot és az új marketing kommunikációs igazgató, Titusz Dan-t.



Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik