Belföld

Negyedmillió aláírást gyűjtött a Fidesz

A Nemzeti Petíciót több mint kétszázötvenezren írták alá eddig - jelentette be Schmitt Pál a "Szabad Európa Klub 2004" megnyitóján - írja a Fidesz.hu.

Szerda délelőtt Schmitt Pál, a Fidesz alelnöke, európai parlamenti listájának vezetője megnyitotta a Szabad Európa Klubot, amely mostantól június 13-ig a Szövetség budapesti kampányközpontjaként, választási irodájaként fog működni.

Schmitt Pál nyitóbeszédében elmondta, hogy a klub lesz az a hely, ahová a segítők bevihetik az összegyűjtött kopogtatócédulákat, leadhatják a Nemzeti Petíció aláírt íveit és újakat kaphatnak. A klubban rendezett programokról a Szövetség új internetes portálján lehet majd információt szerezni, de ezzel párhuzamban folyamatosan fogják tájékoztatni a sajtót a rendezvényekről, beszélgetésekről.

A Szövetség listavezetője a megnyitó alkalmából örömmel jelentette be, hogy eddig 3000 önkéntes jelentkezett, akik “Szabad Európa-hírnökként” kívánják segíteni a Szövetséget az európai parlamenti választáson. Schmitt elmondta azt is, hogy a Nemzeti Petíciót máris több mint 250 ezren írták alá.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik