Belföld

Molnár: nem vétettem

"Nem vétettem, én végeztem a munkámat, és amiről kellett, jelentést írtam" – mondta a Magyar Hírlapnak Molnár Csaba , akinek súlyos gyanúsításokat olvastak tegnap a fejére a Fővárosi Ügyészségi Nyomozó Hivatalban.

Vezető beosztású, hivatalos személy által elkövetett vesztegetés, hivatali visszaélés és államtitoksértés bűntettének megalapozott gyanúja miatt hallgatta ki gyanúsítottként Molnár Csaba alezredest a Fővárosi Ügyészségi Nyomozó Hivatal – közölte a Fővárosi Főügyészség szóvivője, Borbély Zoltán. Az ORFK pénzmosás elleni osztályának vezetője ellen az eljárás a Nemzetbiztonsági Hivatal (NbH) jelentése és az általuk rendelkezésre bocsátott adatok alapján indult.

Az eljárás államtitok, ezért a három és fél órás Belgrád rakparti kihallgatás után Molnár még a gyanúsítás mibenlétét sem közölte a sajtó rá várakozó képviselőivel.

A Magyar Hírlapnak arra a kérdésére, hogy tudomása szerint vétett-e, a könnyeivel küszködő Molnár azt válaszolta: “nem, én végeztem a munkámat, és amiről kellett, jelentést írtam”. Kérdésre közölte: nem gondolta, hogy ez megtörténik, de az eljárás miatt maga kérte munkahelyétől a “vezénylését”.


 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik