Belföld

Váratlan vezércsere az Invitelnél – egy év alatt a harmadik

David Riffelmacher, az Invitel Rt. vezérigazgatója 2004. január elsejei hatállyal, személyes okok miatt lemondott funkciójáról. A vezérigazgatói posztot az Invitel Rt. igazgatóságának elnöke, Ian McKenzie fogja betölteni - közölte a cég többek között a FigyelőNettel is.

Ian McKenzie 2003 májusa és szeptembere között már ellátta ezt a feladatot. Az Invitel Rt. igazgatósága sajnálatát fejezte ki David Riffelmacher idő előtti kiválása miatt és megköszönte hozzájárulását az Invitel növekedéséhez.

Riffelmacher távozása azért is meglepő a nemrégiben Vivendiből Invitellé átnevezett cégnél, mert ő csak idén augusztusban vette át a magyar cég vezetését. Riffelmacher döntése nyomán immár egy év alatt a harmadik vezérváltás történik a magyar vezetékes távközlési piacon második helyet betöltő cégnél. Idén, év elején még Polányi Sándor irányította az akkor még Vivendiként működő céget, majd őt McKenzie követte. Riffelmacher augusztusban érkezett, nevet változtatott a vállalatnál, ám hirtelen távozása után most megint McKenzie ugrik majd a helyére, immár “invitelesként”.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik