Belföld

Angliába készül Rivaldo?

Angol sajtóértesülés szerint könnyen elképzelhető, hogy a vb-aranyérmes Rivaldo, akivel hétfőn bontott szerződést az AC Milan, a labdarúgó Premier League-ben folytatja.

A BBC úgy tudja, hogy három klub, közöttük a Liverpool, tett ajánlatot a 31 éves brazil sztárnak. – Hallottam a spekulációkról, de egyelőre csak annyit mondhatok, hogy a liverpooliak mellett mások is jelentkeztek – fogalmazott Jorge Gama, a dél-amerikai futballista egyik menedzsere. – Egyet viszont szeretnék leszögezni: Rivaldót nem a pénz érdekli, jó csapatban szeretne játszani.

Az AC Milan 2002 nyarán az FC Barcelonától ingyen igazolta le Rivaldót, akinek szerződése 2005 júniusában járt volna le. Évi fizetése 6 millió euró volt az olasz egyesületnél. Az irányító azért távozott a piros-feketéktől, mert alig kapott játéklehetőséget Carlo Ancelotti vezetőedzőtől. Emiatt szeptember végén egyszer már felbontották a szerződését, majd három nappal később a Milan-vezetés rábeszélésére mégis az együttesnél maradt – egészen hétfőig.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik