Belföld

A Fotex használhatja a Fradi-szimbólumokat

admin
admin

2003. 11. 25. 18:08

A Fotex Rt. megállapodott az FTC Egyesülettel és az FTC Rt.-vel, hogy 1.834.519.871 forint plusz áfa összeg ellenében véglegesen megszerzi az FTC-hez és a ferencvárosi labdarúgáshoz kapcsolódó megjelölések kizárólagos használatát bizonyos termékkörök és jogok tekintetében - közölte a Fotex Rt. a BÉT honlapján kedden.

Ezen felül az FTC Egyesület és az FTC Rt. bizonyos további kizárólagos jogokat ruházott a Fotex Rt.-re véglegesen. A közlemény szerint a Fotex Rt. a megállapodás szerinti részleges kereskedelmi jogok vételárát oly módon teljesíti, hogy az általa a részleges kereskedelmi jogokért fizetendő ellenértékbe beszámítja az FTC Egyesület részéről a részvények visszaszolgáltatása miatt keletkezett fizetési kötelezettséget.

A közlemény szerint a Fotex Rt. megállapodott az FTC Egyesülettel és az FTC Rt.-vel, hogy megszünteti a Fotex Rt. és az FTC Rt. jogelődje, az FTC Labdarúgó és Sport Kft. között 2001. július 21-én létrejött, 2.400.000 forint névértékű üzletrészének megvásárlására létrejött adásvételi szerződést.

A hatályba lépett megállapodás alapján a Fotex Rt. átruházza az FTC Egyesület részére a tulajdonában álló 252.398 darab, FTC Rt. által kibocsátott 1.000 forint névértékű névre szóló dematerializált törzsrészvényt. A megállapodás alapján a Fotex Rt. tulajdonában két darab, FTC Rt. által kibocsátott 1.000 forint névértékű, névre szóló dematerializált törzsrészvény marad.

vissza a címlapra

Ajánlott videó mutasd mind

Hajléktalanok mutatták meg féltett vagyonukat

Bavaria's State Premier Markus Soeder speaks to supporters after first exit polls were announced on public television at the Bavarian regional government building after the Bavaria state election in Munich, southern Germany, on October 14, 2018. (Photo by Christof STACHE / AFP)
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.