Belföld

A Fotex használhatja a Fradi-szimbólumokat

admin

2003. 11. 25. 18:08

A Fotex Rt. megállapodott az FTC Egyesülettel és az FTC Rt.-vel, hogy 1.834.519.871 forint plusz áfa összeg ellenében véglegesen megszerzi az FTC-hez és a ferencvárosi labdarúgáshoz kapcsolódó megjelölések kizárólagos használatát bizonyos termékkörök és jogok tekintetében - közölte a Fotex Rt. a BÉT honlapján kedden.

Ezen felül az FTC Egyesület és az FTC Rt. bizonyos további kizárólagos jogokat ruházott a Fotex Rt.-re véglegesen. A közlemény szerint a Fotex Rt. a megállapodás szerinti részleges kereskedelmi jogok vételárát oly módon teljesíti, hogy az általa a részleges kereskedelmi jogokért fizetendő ellenértékbe beszámítja az FTC Egyesület részéről a részvények visszaszolgáltatása miatt keletkezett fizetési kötelezettséget.

A közlemény szerint a Fotex Rt. megállapodott az FTC Egyesülettel és az FTC Rt.-vel, hogy megszünteti a Fotex Rt. és az FTC Rt. jogelődje, az FTC Labdarúgó és Sport Kft. között 2001. július 21-én létrejött, 2.400.000 forint névértékű üzletrészének megvásárlására létrejött adásvételi szerződést.

A hatályba lépett megállapodás alapján a Fotex Rt. átruházza az FTC Egyesület részére a tulajdonában álló 252.398 darab, FTC Rt. által kibocsátott 1.000 forint névértékű névre szóló dematerializált törzsrészvényt. A megállapodás alapján a Fotex Rt. tulajdonában két darab, FTC Rt. által kibocsátott 1.000 forint névértékű, névre szóló dematerializált törzsrészvény marad.

vissza a címlapra

Ajánlott videó mutasd mind

NEW YORK, NY - JULY 7: Milo Yiannopoulos arrives to speak outside of the offices of Simon & Schuster publishing company, July 7, 2017 in New York City. Yiannopoulos is promoting a new book and filing a $10 million legal complaint against Simon & Schuster following the publisher's decision to cancel his book deal. (Photo by Drew Angerer/Getty Images)
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.