Belföld

Megfelelő az MNB működése a Gazdasági bizottság szerint

admin
admin

2003. 11. 19. 13:51

A Parlament Gazdasági Bizottsága vita nélkül elfogadta a jegybank elnökségének beszámolóját, melyből elsősorban az derült ki, hogy a Nemzeti Bank tavaly takarékoskodni próbált: csökkentette a telefonköltségeit, szigorította a szolgálati autó használatát és nem utolsó sorban dolgozókat is küldött el.

A jegybank 2002-es működését az Állami Számvevőszék és a bank felügyelő-bizottsága is megfelelőnek ítélte. Ugyanilyen egyetértésben támogatja a gazdasági bizottság azt, hogy az országgyűlés természetesen általános- és részletes vitát követően határozati javaslatában adjon felhatalmazást az M7-es autópálya Ordacsehi-Balatonkeresztúr közötti szakaszának továbbépítésére.

A munkacsoport első helyen kijelölt bizottságként a Nemzeti Autópálya Rt. vezetőit kérdezte az útépítésről. A képviselők ezt követően egyhangúlag általános parlamenti vitára alkalmasnak ítélték a határozati javaslatot, bár többen, ellenzékiek, kormánypártiak egyaránt szívesen láttak volna olcsóbb kiviteli terveket.

Való igaz, ennél a dél-balatoni szakasznál csak a pécsi bekötés lesz drágább – válaszolt a Nemzeti Autópálya Rt. vezérigazgatója, itt is, akárcsak majd a Mecsekben, szinte egymást érik a hidak, ettől drága az építkezés – tette hozzá Bodnár Zoltán.

vissza a címlapra

Ajánlott videó mutasd mind

Egerszalók, 2016. szeptember 13.
Az Egerszalóki Gyógy- és Wellnessfürdő - Saliris Spa és Konferencia Hotel épülete a Forrás út 4. szám alatt. A vizet 1992-ben az Egészségügyi Minisztérium gyógyhatásúnak minősítette. Ennek jelentőségét felismerve épült a Saliris Resort gyógyszálloda. 
MTVA/Bizományosi: Faludi Imre 
***************************
Kedves Felhasználó!
Ez a fotó nem a Duna Médiaszolgáltató Zrt./MTI által készített és kiadott fényképfelvétel, így harmadik személy által támasztott bárminemű – különösen szerzői jogi, szomszédos jogi és személyiségi jogi – igényért a fotó készítője közvetlenül maga áll helyt, az MTVA felelőssége e körben kizárt.
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.