A nádudvari üzemben a fúzió előtt évente 50 ezer, a gyulai üzemben pedig 250 ezer sertést dolgoztak fel. A jövőben a sertésvágást kizárólag Gyulán végzik, míg Nádudvaron elsősorban hurkát, disznósajtot, rakott húst és sonkát állítanak majd elő, a Gyulai Húskombinátban pedig a vörös- és szárazáruk előállítására, feldolgozására fognak koncentrálni.
A két üzemben az idei évre összesen 15 milliárd forint árbevételt terveztek, amiből a nádudvari részesedés 2 milliárd forint. A két cég közös irányítás alá vonása nem veszélyezteti a Nádudvaron dolgozó 130, és a Gyulán foglalkoztatott 950 ember munkahelyét, sőt a fürdővárosban még létszámnövekedésre is sor kerülhet.
A gyulai üzem termelésének 35-40 százaléka a külpiacokon, Oroszországban, Németországban, Csehországban, Angliában és Japánban talál gazdára, de a közeljövőben megkezdődnek a szállítások Lengyelországba is. Martos Géza beszámolt arról: a Gyulai Húskombinátban évente ötezer mangalica sertést vágnak le, illetve dolgoznak fel, amivel a magyarországi feldolgozás több mint ötven százalékát birtokolják.
A mangalica húsának és zsírjának alacsony a koleszterin szintje, ezért egyre nagyobb keresletre számít a gyulai üzem például Németországban, de már ebből az alapanyagból szállítnak húst Spanyolországba, a serraenói sonka előállításához is.