Belföld

Forró visszavonul, de nem a K&H-ügy miatt

Forró Tamás, a Nap-kelte volt műsorvezetője tegnap közölte Gyárfás Tamással, hogy a továbbiakban nem vesz részt a produkció elkészítésében – ezt maga a műsor producere közölte a Magyar Nemzettel.

Az újságíró a lap érdeklődésére nem kívánta megindokolni döntését, annyit azonban elmondott, hogy ennek semmi köze a K&H-ügyhöz. A vasárnaponként jelentkező, A szólás szabadsága című műsornak ugyanakkor bevallotta: visszavonulását már régóta tervezi, ugyanis művészeti galériája egyre több feladatot ró rá. 

A közelmúltban napvilágra kerülő információk alapján Forró Tamás cégéhez, a Tízezer Kft.-hez 164 millió forintot utaltak, a tranzakciók mögött a pénzmosással gyanúsított El Abed Hassan és a sikkasztásban kulcsszerepet játszó Montrade Establishment Ltd. magyarországi képviselete áll. A riportert emiatt a múlt héten tanúként ki is hallgatták a rendőrségen, ahol Forró dokumentumokkal igazolta, hogy kölcsönszerződések állnak az ügylet hátterében.


Elmondása szerint a tagi kölcsönről csak három hete tud, amikor is a sajtó beszámolt róla. A Magyar Nemzetnek nyilatkozó jogászok gyakorlatilag kizártnak tartják, hogy ekkora összeg érkezéséről ne lett volna tudomása az egyik tulajdonosnak.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik